tHUIS aan de AMSTEL

tHUIS aan de AMSTEL is een culinair en artistiek café in de voormalige “Ingenieurswoning” van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost. Hier kun je 7 dagen per week genieten van koffie, wijn en bijpassende gerechten. Breng een bezoek aan onze expo's en proeverijen. Kom vergaderen, brainstormen en elkaar ontmoeten met een ontbijt, lunch, borrel of diner in één van de authentieke kamers of in de tuin.

Bezoekadres
tHUIS aan de AMSTEL
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam 

Contact

Algemeen@thuisaandeamstel.nl
Telefoon: 020-3547520

KvK-nr: 59145854

BTW-nr: 853338103B01

 

Dubbelklik of scroll op de plattegrond om in en uit te zoomen

Route en parkeren

Per fiets:

Via de Utrechtsebrug of via de Spaklerweg is de Korte Ouderkerkerdijk direct te bereiken. Parkeren graag in de fietsenstalling naast de tuin. 

Per boot:

tHUIS aan de AMSTEL is natuurlijk prima per boot bereikbaar! Vanaf het centrum van Amsterdam is het ongeveer een half uur varen. Direct voor de deur aanleggen en/of in- en uitstappen is mogelijk, echter officieel verboden.
De jachthaven Amstelkwartier in de hoek met de Spaklerweg beschikt over een passantensteiger. Vanaf daar is het
2 minuten lopen.

Per auto:

De Korte Ouderkerkerdijk is een fietspad!  Wij beschikken niet over parkeerplaatsen op eigen terrein, parkeren kan ruimschoots op de Amstelvlietstraat (50 meter lopen).

Tip voor navigatie: gebruik niet ons adres, maar geef als eindbestemming de Amstelvlietstraat aan! (Amstelvlietstraat 575 is het dichtstbij, of voer bij oudere systemen Spaklerweg 16 in. De Bellavistastraat is NIET toegankelijk, dit wordt door Googlemaps verkeerd aangegeven).

Route: Neem zowel vanaf de A10 (afslag S111, borden Mc Donalds volgen) of vanuit het centrum (langs het Amstelstation) de Spaklerweg. Ter hoogte van het Metrostation slaat u de zijstraat in (Welnastraat). Na circa 200 meter slaat u vlak voor Waternet linksaf (Markonstraat), vervolgens rechtsaf; dit is de Amstelvlietstraat.

Aan het einde van de Amstelvlietstraat kunt u parkeren (betaald parkeren maandag t/m zaterdag 09.00 - 21.00uur, € 2,40 per uur). Vervolgens loopt u nog even door richting de Amstel en ziet u links ons mooie pand liggen. Via de zijingang bij de fietsenstalling kunt u direct de tuin inlopen. De hoofdingang bevindt zich aan de andere kant, ook te bereiken via het terras. Bij mooi weer zijn de serredeuren geopend.

Ook voor mindervaliden is ons pand bereikbaar en toegankelijk, al helpen we graag een handje om het grind op onze tuinpaden en de paar treden naar terras en naar binnen te overbruggen (o.a. met rijplaten). We beschikken over een kleine wc op de begane grond.

Per OV:

Vanaf metrohalte Spaklerweg is het 6 minuten lopen, vanaf Amstel treinstation is het 12 minuten lopen.

Vragen of opmerkingen?

Voor lunch of daghap in ons café van 6 tot maximaal 12 personen en voor algemene vragen kunt u ons bereiken via algemeen@thuisaandeamstel.nl of 020-3547520.

Voor zakelijke meetings, workshops, private dinners en andere groepsreserveringen graag mailen naar reserveren@thuisaandeamstel.nl

Of vul het contactformulier hieronder in (let op, deze wordt in het weekend niet altijd direct gelezen, dus bellen is sneller!)

Contactformulier

 

Nieuwsbrief

 

Contact

tHUIS aan de AMSTEL
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam 

Algemeen@thuisaandeamstel.nl
020-3547520

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 08.30 - 23.00 uur

Vrijdag 08.30 - 01.00 uur

Zaterdag 10.00 – 01.00 uur

Zondag 10.00 – 23.00 uur

Keuken open dagelijks tot 21.30uur (reserveren vanaf 6 personen)

 

Powered by Plint.cc & Noun- Amsterdam