tHUIS aan de AMSTEL

tHUIS aan de AMSTEL is een culinair en artistiek café in de voormalige “Ingenieurswoning” van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost. Hier kun je 7 dagen per week genieten van koffie, wijn en bijpassende gerechten. Breng een bezoek aan onze expo's en proeverijen. Kom vergaderen, brainstormen en elkaar ontmoeten met een ontbijt, lunch, borrel of diner in één van de authentieke kamers of in de tuin.

Back to All Events

Afsluiting Jazz Seizoen & Hoera Thuis aan de Amstel 4 jaar!

Band VANZANDEN.jpg

We gaan de zomer in, dus aanstaande zondag voor de laatste keer Jazz op Zondag. We maken er een feestelijke dag van want Thuis aan de Amstel bestaat 4 jaar en dat vieren we met een kleine culinaire traktatie voor onze gasten. Dus laat je gehoor en smaakpapillen verwennen aanstaande zondag! Wees niet gevreesd het wordt geen zomer zonder Jazz want op 22 juni is er weer ons Midzomer Jazz concert met Patrick Verheij en Carmen Gomes, zet hem in je agenda.

VanZanden heeft een unieke melange van jazzy, soulful en funky/rocky zelfgeschreven nummers: een oprecht semi-akoestisch sound.

Josje van Zanden zingt even zuiver als verleidelijk, ingebed in lekkere background vocals. Ze combineert haar warme pittige stem met swingende ritmes op cajon.

Marcello Briganti laat zijn contrabas grooven en dansen, Frank de Louw speelt rauw en gevoelig gitaar en de saxen van Leon van Mil suggereren een complete blazerssectie inclusief bluesy licks en jazzy solo's.

VANZANDEN speelde tijdens museumnachten in 't Rijks en Nemo, op festivals waaronder Oerol en FestivalderAA, Vierdaagse Nijmegen en kunstfestivals in o.a. Haarlem en Zaltbommel. Daarnaast treden ze op in vele muziekcafés.
www.vanzanden.eu

 

Nieuwsbrief

 

Contact

tHUIS aan de AMSTEL
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam 

Algemeen@thuisaandeamstel.nl
020 354 7520

Reserveringen en verhuur: 06 1143 6065 of reserveren@thuisaandeamstel.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 08.30 - 23.00 uur
Vrijdag    08.30 - 01.00 uur
Zaterdag 09.00 - 01.00 uur
Zondag   09.00 - 23.00 uur

Keuken open dagelijks tot 21.30 uur (in de wintermaanden tot 20.30 uur)
Reserveren voor café vanaf 6 personen 020-3547520

 

Powered by Plint.cc & Noun- Amsterdam