tHUIS aan de AMSTEL

tHUIS aan de AMSTEL is een culinair en artistiek café in de voormalige “Ingenieurswoning” van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost. Hier kun je 7 dagen per week genieten van koffie, wijn en bijpassende gerechten. Breng een bezoek aan onze expo's en proeverijen. Kom vergaderen, brainstormen en elkaar ontmoeten met een ontbijt, lunch, borrel of diner in één van de authentieke kamers of in de tuin.

Back to All Events

tHUIS aan de AMSTEL doet weer mee aan de Amstellanddag!

Knotwilgen bij huis.jpg

Stichting Beschermers Amstelland organiseert op zondag 3 juni voor de 12e keer de Amstellanddag , er zijn allemaal leuke dingen te doen in dit mooie gebied waaronder bij tHUIS.

Je kinderen zijn in goede handen bij collage kunstenares Taina B. Zij zal een workshop verzorgen waarin ze je leert hoe je zulke prachtige kunstwerken als de hare kunt maken. Haar werk hangt op dit moment door het hele huis dus loop even binnen!

Daarnaast is tHUIS aan de AMSTEL is een van de startpunten en ophaallocaties van het Streek Productenkratje. Het kratje ga je tijdens je fietstocht vullen. Op elke locatie die je aandoet krijg je een van de AMSTELGOED Gekeurde producten (het kersverse streekmerk) uit het Amstelland. Zo ontdek je al fietsend allerlei bijzondere locaties, lokale ambachten en verzamel je de lekkerste streekproducten in jouw kratje. Belangrijk is dat je een kratje reserveert, voor extra info hierover kun je terecht op de Amstelgoed website.

Je kunt starten met de fietstocht tussen 10:00 - 13:00 en bent meer dan welkom om pauze te houden op ons heerlijke terras, en je te wagen aan de oud-Hollandse spelen in onze tuin. 

Ontdek wat voor moois er allemaal aan de Amstel ligt en kom langs op de Amstellanddag!

Kijk voor meer informatie en plattegrond op: https://www.beschermersamstelland.nl

Streekproductenkratje.jpg

 

Nieuwsbrief

 

Contact

tHUIS aan de AMSTEL
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam 

Algemeen@thuisaandeamstel.nl
020 354 7520

Reserveringen en verhuur: 06 1143 6065 of reserveren@thuisaandeamstel.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 08.30 - 23.00 uur
Vrijdag    08.30 - 01.00 uur
Zaterdag 09.00 - 01.00 uur
Zondag   09.00 - 23.00 uur

Keuken open dagelijks tot 21.30 uur (in de wintermaanden tot 20.30 uur)
Reserveren voor café vanaf 6 personen 020-3547520

 

Powered by Plint.cc & Noun- Amsterdam