tHUIS aan de AMSTEL

tHUIS aan de AMSTEL is een culinair en artistiek café in de voormalige “Ingenieurswoning” van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost. Hier kun je 7 dagen per week genieten van koffie, wijn en bijpassende gerechten. Breng een bezoek aan onze expo's en proeverijen. Kom vergaderen, brainstormen en elkaar ontmoeten met een ontbijt, lunch, borrel of diner in één van de authentieke kamers of in de tuin.

Back to All Events

Een zwoele zomeravond impressie op 1 juli met heerlijk eten, gezelligheid en goede muziek.

Zomerblues aan de AMSTEL

Carmen Gomes inc. en Patrick Verheij & band treden op bij tHUIS aan de AMSTEL. Zij brengen samen met Karin en Brancka afwisselend Soul, Jazz en Blues en zorgen voor een mooie mix van ballads en ups door een setje van Cohen toe te voegen aan het repertoire.

De weersvoorspelling zegt ons dat we 1 juli helaas geen zwoele zomeravond krijgen: er is bewolking met regen voorspeld en 17 graden overdag. We verplaatsen daarom ons feestje naar binnen: de gerechten worden in de keuken bereidt, er komt een buffet met salades, brood en sauzen. Op de avond zelf koop je een bonnetje voor een gerecht, en zoek je een plekje om te eten: het zogenaamde aanschuiven (prijzen liggen tussen de 14 en 17 euro). Voel je vrij om bij onverwacht mooi weer een plaatsje buiten te kiezen. De band en het buffet zijn echter binnen, je kunt vrij rondlopen buiten of in het café.

We willen graag dat er voldoende lekkers op voorraad is, dus voor de barbecue wel graag even opgeven met hoeveel personen je komt, dat kan via info@thuisaandeamstel.nl, grote groepen kunnen we echter niet meer plaatsen.

BBQ


Ook zo’n zin om te relaxen onder het genot van hemelse klanken en super lekkere hapjes en drankjes? Kom langs en geniet van deze fantastische midzomeravond!

 Carmen Gomes

Carmen Gomes

Jazz, Blues & Soul

Collectief Verheij & Friends verdienden hun sporen in binnen- en buitenland op vele festivals en evenementen. Op 1 juli verzorgen zij naast Carmen Gomes Inc. 2 sets. Carmen Gomes brengt in oktober een nieuwe CD uit, daarover in het najaar meer nieuws. De muziek van Verheij & Friends zou je het best als 70's vintage kunnen betitelen: mooie liedjes, romantisch, maar ook funky en groovy. Katrin Koegel en Brancka vullen het programma aan. Patrick Verheij, founder van het collectief, doet een showcase van nummers van Leonard Cohen, waarmee de 'Friends' later dit jaar ook op de Uitmarkt zullen staan.

 Patrick and Friends

Patrick and Friends

 

Nieuwsbrief

 

Contact

tHUIS aan de AMSTEL
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam 

Algemeen@thuisaandeamstel.nl
020 354 7520

Reserveringen 06 1143 6065

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 08.30 - 23.00 uur
Vrijdag    08.30 - 01.00 uur
Zaterdag 10.00 - 01.00 uur
Zondag   10.00 - 23.00 uur

Keuken open dagelijks tot 21.30 uur (in de wintermaanden tot 20.30 uur)
Reserveren vanaf 6 personen 06 1143 6065

 

Powered by Plint.cc & Noun- Amsterdam