tHUIS aan de AMSTEL

tHUIS aan de AMSTEL is een culinair en artistiek café in de voormalige “Ingenieurswoning” van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost. Hier kun je 7 dagen per week genieten van koffie, wijn en bijpassende gerechten. Breng een bezoek aan onze expo's en proeverijen. Kom vergaderen, brainstormen en elkaar ontmoeten met een ontbijt, lunch, borrel of diner in één van de authentieke kamers of in de tuin.

Back to All Events

Jazz op Zondag - November & December


Met de herfst in volle glorie is het nu echt tijd voor onze knusse Jazz op Zondag middagen die vanzelf overvloeien in de avond. Elke week staan er professionele Jazzartiesten voor je klaar, met elk hun eigen stijl en geluid. Verwacht elke zondag een fijne sfeer, goede muziek en natuurlijk heerlijk eten en drinken. We zien je graag!

Elke zondag van 17.00 uur tot 20.00 uur.

 WhoSheDo

WhoSheDo

Zondag 11 & 25 november Who She Do. Jazz, whisky, champagne, een zwoele zangeres en haar jazzy band van knappe heren…. WhoSheDo ademt de sfeer van een broeierige nachtclub uit het New Yorkse jaren 30. WhoSheDo speelt originele eigen nummers, swingende jazzclassics, nostalgische ballads en geeft hits van nu een thirties make-over.

WhoSheDo bestaat uit muzikanten die al naam hebben gemaakt in de Nederlandse jazz-scene, met een gedeelde passie voor hete swing, virtuoze en melodieuze improvisaties. Door hun aanstekelijke optreden kun je met WhoSheDo lachen, meeklappen, dansen of luisteren en genieten met een goed glas.

Mylène Hanson, zang en kazoo
Tico Pierhagen, piano
Wouter Poot, gitaar
Pieter Althuis, contrabas

 Trio Elzz

Trio Elzz

Zondag 18 november - Trio Elzzz brengt een gevarieerd programma, waarbij swing, ballad, bossa en gospel zich soepel naar elkaar voegen. Het trio heeft een ruime ervaring in het muzikaal omlijsten van recepties, openingen, borrels en feestelijke zondagmiddagen op verschillende jazz-locaties. Trio Elzz is welkome gast bij Jazz op Zondag dus weet precies hoe ze er een heerlijke middag en avond voor je van kan maken.

En wat wie staat er in december op het programma?

2 december Patrick Verheij & Friends

9 december Allison Philips trio

16 december Erik Verwey Jazzgroup

23 december Kerst Jazz met Diana Burta

30 december geen Jazz op Zondag tHUIS gaat even dicht van 24 t/m 31 december


 

Nieuwsbrief

 

Contact

tHUIS aan de AMSTEL
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam 

Algemeen@thuisaandeamstel.nl
020 354 7520

Reserveringen en verhuur: 06 1143 6065 of reserveren@thuisaandeamstel.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 08.30 - 23.00 uur
Vrijdag    08.30 - 01.00 uur
Zaterdag 09.00 - 01.00 uur
Zondag   09.00 - 23.00 uur

Keuken open dagelijks tot 21.30 uur (in de wintermaanden tot 20.30 uur)
Reserveren voor café vanaf 6 personen 020-3547520

 

Powered by Plint.cc & Noun- Amsterdam