tHUIS aan de AMSTEL

tHUIS aan de AMSTEL is een culinair en artistiek café in de voormalige “Ingenieurswoning” van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost. Hier kun je 7 dagen per week genieten van koffie, wijn en bijpassende gerechten. Breng een bezoek aan onze expo's en proeverijen. Kom vergaderen, brainstormen en elkaar ontmoeten met een ontbijt, lunch, borrel of diner in één van de authentieke kamers of in de tuin.

Trainingen en Coaching

tHUIS aan de AMSTEL biedt trainingen en coaching sessies aan voor bedrijven en particulieren. Dat doen we via een tweetal ervaren trainers.

Als u geïnteresseerd bent in één van onderstaande trainingen of meer informatie wilt neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee om van uw heisessie of trainingsdag een geslaagde bijeenkomst te maken.

Saskia 2.jpg
IMG-20151002-WA0001.jpg

Anna Heinrichs
Als kind had ik al een sterke behoefte om mensen bij te staan en vervolgens alles te willen oplossen. Diepzeeduiken zou je het kunnen noemen. Vanuit mijn eigen processen ontstond een groot verlangen naar eenvoud en verheldering. In het heden ben ik op zoek naar verbinding en spiegel de kracht die ik in ieder mens herken, naar zichzelf. Door de relatie met jezelf te verbeteren en jezelf te accepteren, kun je liefdevol in relatie zijn tot anderen.
“Verbeter de wereld en begin bij jezelf”

Anna is therapeut en coach en is opgeleid in de Jungiaanse psychologie. In 2009 startte ze haar praktijk "Symbolische psychologie".

Saskia Beugel
Saskia heeft een scherpe intuïtie en biedt vertrouwen, veiligheid en inspiratie. Ze kan een groep in korte tijd transformeren tot een hecht team waarin openheid, balans en verbinding belangrijke pijlers zijn. Ze schakelt snel en combineert kracht en sensitiviteit.

Saskia is mindfulness-trainer (MBSR), yogadocent (Asthanga, Hatha), executive coach en oprichter van Rishis® en werkte 10 jaar in het bedrijfsleven (VNU, Randstad en Sanoma Media) als Product Manager, Marketing Manager
 


Mindfulness Trainingen door Saskia Beugel

De mindfulness trainingen zijn aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van grote bedrijven en organisaties, maar Saskia coacht ook mensen individueel. Zij kent, vanwege haar achtergrond, het krachtenveld waarbinnen gefunctioneerd moet worden en speelt daar op in.  

Meer informatie op www.rishisbusiness.nl

 

Training Mindfulness

Doel: De dag ontspannen beginnen of eindigen met meer creativiteit en een open communicatie.

Voor wie: Iedereen die wil kennismaken met mindfulness.

Inhoud: Mindfulness & Inspiration - inleiding, toelichting en voordelen van mindfulness en verschillende meditatie-oefeningen in de praktijk in teamverband.

Tijdsduur: 1 of 2 uur.

Prijs: € 350,- ex btw per uur ongeacht het aantal deelnemers (maximaal 15)


 

Nieuwsbrief

 

Contact

tHUIS aan de AMSTEL
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam 

Algemeen@thuisaandeamstel.nl
020 354 7520

Reserveringen en verhuur: 06 1143 6065 of reserveren@thuisaandeamstel.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 08.30 - 23.00 uur
Vrijdag    08.30 - 01.00 uur
Zaterdag 09.00 - 01.00 uur
Zondag   09.00 - 23.00 uur

Keuken open dagelijks tot 21.30 uur (in de wintermaanden tot 20.30 uur)
Reserveren voor café vanaf 6 personen 020-3547520

 

Powered by Plint.cc & Noun- Amsterdam