tHUIS aan de AMSTEL

tHUIS aan de AMSTEL is een culinair en artistiek café in de voormalige “Ingenieurswoning” van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost. Hier kun je 7 dagen per week genieten van koffie, wijn en bijpassende gerechten. Breng een bezoek aan onze expo's en proeverijen. Kom vergaderen, brainstormen en elkaar ontmoeten met een ontbijt, lunch, borrel of diner in één van de authentieke kamers of in de tuin.

Vergaderen, Trainen en Bijeenkomen

Bent u op zoek naar een unieke en centraal gelegen locatie voor uw vergadering of evenement? tHUIS aan de AMSTEL biedt diverse mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Of het nu om een vergadering, workshop of (bedrijfs)borrel gaat. U heeft bij ons de keus uit originele opstellingen van 2 tot 120 personen.

 

Iedere ruimte heeft zijn eigen karakter en biedt een sfeervolle omgeving die bijdraagt aan het slagen van uw bijeenkomst. Audio Visuele voorzieningen en Wifi zijn aanwezig.

Voor informatie en boekingen kunt u contact met ons opnemen via reserveren@thuisaandeamstel.nl of telefonisch: 020 - 354 7520

Faciliteiten

De Kleine Kamer

Klein maar fijn. Een prachtige ruimte voor een één-op-één gesprek, coaching sessie of andere bijeenkomst met maximaal 4 deelnemers.

Per uur € 17,50 Per dagdeel € 75,- Hele dag € 125,-         

De Zijkamer

Uitstekende vergaderkamer uitkijkend over de tuin. Gelegen op de eerste verdieping kunt u hier met 4 tot 8 personen terecht.

Per dagdeel € 150,- Hele dag € 275.-

 

De Balkonkamer

U waant zich terug in de tijd in deze statige ingenieurskamer. Voorzien van originele schouw en balkon biedt deze ruimte uitzicht over de rivier de Amstel. Geschikt van 8 tot 24 personen afhankelijk van de gewenste opstelling.

Per dagdeel € 275,- Hele dag € 495,-

Het Atelier

Het Atelier kunt u huren om te exposeren, te creëren of te proberen. Uitvinder of artiest, deze ruimte draagt bij aan het resultaat.

Per dagdeel € 225,- Hele dag € 400,-

De Waskamer

De voormalige 'waskamer' is een knusse kamer op de 2e verdieping geschikt voor ontspannen overleg of coachingsgesprekken. Voor maximaal 3 personen. 

Per uur € 17,50 Per dagdeel € 75,- Hele dag € 125,-

De Dienstkamer

In de Dienstkamer, ook gelegen op de 2e verdieping, kunt met maximaal 8 personen vergaderen.

Per dagdeel € 175,- Hele dag € 325,-

De Zolder

De beste ideeën ontstaan op zolder. Hier kunt u met uw denktank terecht voor brainstormsessies of trainingen tot 20 deelnemers, of voor vergaderingen tot 12 personen. De bruine balken van de originele houten kap dragen bij aan de sfeer van de ruimte wat uw creativiteit ten goede komt.

Per dagdeel € 225,- Hele dag € 400,-


Als uw zakelijke of privé evenement groter is dan de capaciteit van onze individuele kamers dan maken we graag een passende offerte.

Ook het gebruik van tuin en terras behoort tot de mogelijkheden. Afhuren van de gehele locatie is echter niet mogelijk.


Algemeen

Inbegrepen bij de zaalhuur zijn onbeperkt kannen koffie (Catch Coffee Roasters), kannen thee (Dilmah) en kraanwater met o.a. munt en citroen (m.u.v. de uurtarieven van de Kleine Kamer en de Waskamer)

De Balkonkamer en de Zolderkamer beschikken over een LED Monitor met VGA en hdmi-aansluiting. Flipovers zijn in alle ruimtes beschikbaar.

Overige faciliteiten kunnen wij op aanvraag voor u verzorgen.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Voor een download van het document, klik hierArrangementen, Eten en Drinken

  • Frisdranken, op basis van nacalculatie
  • Zoet en fruit, € 4,50 per persoon per dagdeel
  • Lunch met diverse stevig belegde boterhammen, € 9,50 per persoon
  • Uitgebreide lunch met diverse stevig belegde boterhammen, soep, salade en fruitsappen, € 18,50 per persoon
  • Middagsnack mini-worstenbroodje € 2,00 per persoon of verse smoothie € 3,50 per persoon
  • Biologische vruchtensappen van de Olmenhorst, € 4,00 per persoon
  • Voor aansluitende borrels na uw werk of bijeenkomst ontvangen wij u graag in ons café of in de tuin.
  • Diner, buffet of walking dinner, wij gaan graag in gesprek over uw wensen. Vanaf € 30,00 per persoon.


Per SLOEP of TUKTUK naar tHUIS

tHUIS aan de AMSTEL is uitstekend per auto en per OV te bereiken, maar wilt u een alternatieve manier van vervoer?

Aan de kade voor tHUIS aan de AMSTEL kunt u met de boot aanmeren voor uw bijeenkomst. (voor langere tijd aanleggen voor de deur kan niet) Indien gewenst regelen wij graag uw vervoer voorzien van "kapitein" (vanaf 10 personen).

Elektrische tuktuk’s met chauffeur kunnen halen en brengen van en naar uw locatie in de nabije regio (vanaf 8 personen).

Bel of mail voor meer informatie en reserveringen (min. 72 uur van te voren) naar 020 - 354 7520 of reserveren@thuisaandeamstel.nl


Picknick mand mee ?

Vindt u het leuk om te lunchen op het water? tHUIS aan de AMSTEL verzorgt graag uw picknickpakket om mee te nemen als u gaat (of zich laat) varen. Diverse pakketten bestaande uit sandwiches en/of salades, fruit en sap. Vanaf 4 personen vanaf € 9.50 p.p.Outdooractiviteit na de vergadering

Na de vergadering even actief met uw team naar buiten? Wij organiseren met plezier een clinic roeien of kayakken in de Amstel voor onze deur. We werken samen met onze roei-buren en diverse kayak-instructeurs. Na afloop van deze actieve teambuilding sessie bent u van harte welkom in ons café met een hartverwarmend drankje.

20161004_115705.jpg

 

Nieuwsbrief

 

Contact

tHUIS aan de AMSTEL
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam 

Algemeen@thuisaandeamstel.nl
020-3547520

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 08.30 - 23.00 uur

Vrijdag 08.30 - 01.00 uur

Zaterdag 10.00 – 01.00 uur

Zondag 10.00 – 23.00 uur

Keuken open dagelijks tot 21.30uur (reserveren vanaf 6 personen)

 

Powered by Plint.cc & Noun- Amsterdam