tHUIS aan de AMSTEL

tHUIS aan de AMSTEL is een culinair en artistiek café in de voormalige “Ingenieurswoning” van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost. Hier kun je 7 dagen per week genieten van koffie, wijn en bijpassende gerechten. Breng een bezoek aan onze expo's en proeverijen. Kom vergaderen, brainstormen en elkaar ontmoeten met een ontbijt, lunch, borrel of diner in één van de authentieke kamers of in de tuin.

UIT aan de Amstel

tHUIS aan de Amstel bevindt zich op een unieke lokatie in Amsterdam,  hierdoor hebben wij extra mogelijkheden om je workshop, vergadering of feest nog extra bijzonder te maken. 

Yoga

Stoelyoga_1.jpg

Even landen en een frisse start maken, door lichaam en geest in balans te brengen met yoga maak je een goede start van je dag. Zeker als je een pittige vergadering of intensieve workshop voor de boeg hebt is het heerlijk om met (hernieuwde) energie en focus aan de slag te kunnen.

Een ervaren yoga docente begeleidt jullie in een serie eenvoudige yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. Geen nood, het kan ook in spijkerbroek dus toegankelijk voor alle niveaus. En we denken graag met je mee dus wil jij een verrassende draai geven aan je vergadering, workshop of borrel? Neem dan contact met ons op via: reserveren@thuisaandeamstel.nl

Johan de Vries HR Director, 30 min yoga introductie:

'Ik en mijn team hadden een hele fijne, goede dag bij tHUIS aan de AMSTEL. De start was perfect: een rustige, ontspannen yogasessie. Ik vond dat deze fijn werd begeleid; rustig, maar duidelijk, een hele toegankelijke sessie waar een prima flow in zat. Dat vond iedereen. Ik kom zeker nog een keer terug bij tHUIS aan de AMSTEL.'

Outdoor activiteit 

20161004_115705lowres.jpg

Even stoom afblazen na een lange dag? Ga dan lekker het water op met je team! Wij organiseren met plezier een clinic roeien of suppen op de Amstel voor de deur. We werken samen met onze roei-buren die ervaren instructeurs hebben. Na afloop zijn jullie van harte welkom in ons café voor een welverdiende versnapering.

Per sloep of TukTuk 

tHuis aan de amstel_BAR5668LR.jpg

tHUIS aan de AMSTEL is uitstekend per auto en per OV te bereiken. Maar lijkt het je leuk een keer op andere manier te arriveren of te vertrekken vanuit hier dan hebben wij deze mogelijkheden:

Per boot: Direct voor tHUIS aan de AMSTEL kunt u in- of uitstappen (let op: aan- of afmeren is officieel niet toegestaan). Indien gewenst regelen wij graag uw vervoer voorzien van "kapitein" (vanaf 10 personen).

Per elektrische tuktuk: Tuktuk met chauffeur voor halen en brengen van en naar uw locatie in de nabije regio (vanaf 8 personen).

Bel of mail voor meer informatie en reserveringen (min. 72 uur van te voren) naar 06 11 43 60 65 of reserveren@thuisaandeamstel.nl.

Picknickmand mee?

Lunchen op het water? Dat kan, wij zorgen voor een rijk gevuld picknickpakket om mee te nemen op de boot.  We hebben diverse pakketten bestaande uit sandwiches en/of salades, fruit en sap. Mail voor de mogelijkheden met reserveren@thuisaandeamstel.nl

 

Nieuwsbrief

 

Contact

tHUIS aan de AMSTEL
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam 

Algemeen@thuisaandeamstel.nl
020 354 7520

Reserveringen en verhuur:

06 1143 6065 of reserveren@thuisaandeamstel.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 08.30 - 23.00 uur
Vrijdag    08.30 - 01.00 uur
Zaterdag 09.00 - 01.00 uur
Zondag   09.00 - 23.00 uur

Keuken open dagelijks tot 21.30 uur, van 1 jan tot 1 mrt tot 20.30 uur.
Reserveren voor café vanaf 6 personen 020 354 7520

Powered by Plint.cc & Noun- Amsterdam