tHUIS aan de AMSTEL

tHUIS aan de AMSTEL is een culinair en artistiek café in de voormalige “Ingenieurswoning” van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost. Hier kun je 7 dagen per week genieten van koffie, wijn en bijpassende gerechten. Breng een bezoek aan onze expo's en proeverijen. Kom vergaderen, brainstormen en elkaar ontmoeten met een ontbijt, lunch, borrel of diner in één van de authentieke kamers of in de tuin.

Back to All Events

tHUIS aan de AMSTEL Avondloop

Vrijdag 28 september organiseren we weer onze 10 km hardloopwedstrijd: de tHUIS aan de AMSTEL Avondloop. Een evenement voor iedereen: jong en oud, snel en langzaam, met maximaal 100 deelnemers, gezellig en informeel! (Deelname is geheel voor eigen risico.)

De Avondloop gaat over een prachtige route langs de Amstel en dwars door de uitgestrekte weilanden van het Amstelland. Ook dit jaar werken we weer samen met de 'Run for KIKA Marathon', € 2,- van het inschrijfgeld wordt direct gedoneerd aan KIKA, Stichting Kinderen Kankervrij.

Er is dit jaar geen officiële tijdsregistratie, dus vergeet je eigen klokje niet. Wél zijn er weer leuke prijzen voor de winnaars en winnaressen.

Onderaan deze pagina vind je het inschrijfformulier! Train ze!

Warming-up

Een goede warming-up is het halve werk dachten wij, dus hebben we de handen ineen geslagen met onze sportieve buren van Shapeshifters én Wattcycling.

Lennart Chocolaad van Shape Shifters start om 18.15 uur in de tuin met een goede warming-up, zodat je lekker soepel aan de run kunt beginnen.

Lennart Chocolaad: 'Naast dat het altijd goed is om een bijdrage te leveren voor het goede doel (KIKA) is het voor Shapeshifters altijd een leuke uitdaging om mensen enthousiast te maken voor bewegen en dit op een verantwoorde manier te doen.

Bij Shapeshifters verzorgen wij personal training, (sport)fysiotherapie en sportmassage in het Amstelkwartier. Hierbij staat persoonlijke begeleiding en een doelgerichte aanpak altijd voorop. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheden om specifieke training te geven op locatie of een groepsactiviteit te organiseren. Zo geeft Shapeshifters ook
looptraining.

Liever iets rustiger warming-uppen? Wattcycling zorgt voor een aantal wattbikes waarmee je een lichte warming-up kunt doen, terwijl zij je meer vertellen over hun trainingsmogelijkheden. Na de avondloop kun je op deze wattbikes ook meedoen met een leuke challenge waarmee je een introductietraining t.w.v. € 15,- kunt winnen, val je buiten de boot? Ga dan alsnog een keer meetrainen want € 5,- van de proeftraining gaat naar Kika. Meer info en inschrijven op hun website.


Het startschot

De start van de Avondloop is stipt om 18.30 uur, zodat iedereen weer binnen is voor de zon onder gaat.

Na de loop

Na je sportieve prestatie hebben wij een drankje voor je klaarstaan gesponsord door Grolsch en binnen kun je genieten van ons pastabuffet. Kortom een leuke sportieve activiteit met een goede dosis gezelligheid.

Hou een klein beetje energie over want de Wattbikes staan na de race klaar voor een spannende PeakPower Challenge!

Er staan Wattbikes die we gaan gebruiken voor de PeakPower Challenge. Wat is het maximale piekvermogen dat jij gedurende een sprint van 6 seconden kan trappen? Ga de uitdaging aan, voor de snelste man en vrouw hebben we een mooi prijsje.

Muziek

En dit jaar hebben we live muziek! Een steengoede swingende band uit Formentera featuring Max Wright, Mel Semé, Tal Ben Ari en Carlos Sarduy.

IMG-20180822-WA0011.jpg
IMG-20180822-WA0004.jpg

Midi Jazz Club is een project dat prestigieuze muzikanten uit de muziek scene uit Barcelona samenbrengt wat leidt tot een magisch en dynamisch optreden met invloeden uit verschillende muziek genres. De artistiek leider is Max Moya, hij pionierde ooit met de underground band Ojos de Brujo, waar hij Flamenco, hiphop, funk, Latin en andere muziekstijlen samenbracht daarnaast is hij ook de director van het Formentera Jazz Festival.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft hij de Cubaanse zanger Mel Semé uitgenodigd, een veelzijdig muzikant die naast zang ook gitaar, piano en drum speelt. De zangeres is Tal ben Ari, oftewel Tula. Een Israëlische dame met een dijk van een stem. En last, but not least, is daar Carlos Sarduy een virtuoze trompet en piano speler die op wereldtour is geweest met o.a.  Ojos de Brujo, Chucho Valdés en Concha Buika.  Met deze vier parels wordt het sowieso genieten vrijdagavond!

Inschrijven

Daag je broer, buurvrouw of echtgenoot uit en doe mee! 
Meld je aan via het onderstaande formulier en maak het inschrijfgeld over naar NL34ABNA0451468309, o.v.v. Avondloop en je volledige voor- en achternaam of schrijf je in en betaal op de dag zelf, dit kan tot uiterlijke 18.15 uur!
Inschrijfgeld:
- € 12,00 zonder pastabuffet of
- € 24,50 inclusief pastabuffet

Alleen volledig ingevulde formulieren worden meegenomen, en deelname is gegarandeerd als het inschrijfgeld binnen is. Wij sturen je een bevestiging hiervan.

Inschrijven kan online tot 27 september, of tot we aan de 100 deelnemers zitten. Voor de late beslissers is er een klein beetje geluk nodig, want inschrijven op de dag zelf kan alleen als er nog plekken over zijn. Op de avond zelf kun je je ook nog opgeven voor het pastabuffet.

Naam *
Naam
Geboortedatum *
Geboortedatum
(Let op: "maand - dag - jaar" invullen)
Adres *
Adres
(Alle velden moeten verplicht een inhoud)

Praktische zaken

Omkleden kan bij ons, douchen echter niet.

Parkeren op de Amstelvlietstraat is tot 21.00u betaald.

Een routebeschrijving vind je hier.

Parcours

10 km langs de Amstel en door de velden van het Amstelland. Zie het kaartje hieronder. De route staat goed aangegeven met gele bordjes en pijlen.

plattegrond 10 km.png

 

Nieuwsbrief

 

Contact

tHUIS aan de AMSTEL
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam 

Algemeen@thuisaandeamstel.nl
020 354 7520

Reserveringen en verhuur:

06 1143 6065 of reserveren@thuisaandeamstel.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 08.30 - 23.00 uur
Vrijdag    08.30 - 01.00 uur
Zaterdag 09.00 - 01.00 uur
Zondag   09.00 - 23.00 uur

Keuken open dagelijks tot 21.30 uur, van 1 jan tot 1 mrt tot 20.30 uur.
Reserveren voor café vanaf 6 personen 020 354 7520

Powered by Plint.cc & Noun- Amsterdam