tHUIS aan de AMSTEL

tHUIS aan de AMSTEL is een culinair en artistiek café, gevestigd in de voormalige “Directeurswoning” van de Zuidergasfabriek in Amsterdam Oost. Hier kun je 7 dagen per week genieten van koffie & thee, wijn of bier en verrassende gerechten. Breng een bezoek aan onze expo's en jazzsessies. Kom vergaderen, brainstormen en elkaar ontmoeten met een ontbijt, lunch, borrel of diner in één van de authentieke kamers of in de tuin.

Openingstijden tot 24 december 2019

Maandag - donderdag 08.30 - 23.00 uur

Vrijdag 08.30 - 01.00 uur

Zaterdag 09.00 - 01.00 uur

Zondag 09.00 - 23.00 uur

Onze keuken is open maandag t/m zondag tot 21.30 uur.

Aangepaste openingstijden

Op 24 december sluiten we om 18.00 uur

Gesloten 25 december t/m 3 januari 2019

Openingstijden per 4 januari 2020

Maandag - donderdag 08.30 - 23.00 uur

Vrijdag 08.30 - 00.00 uur

Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Zondag 09.00 - 19.30 uur

Onze keuken is open maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur.

Zaterdag tot 16.00 uur - Zondag tot 18.30 uur

Op zaterdagavond is ons hele pand beschikbaar voor besloten partijen, bel of mail voor de mogelijkheden naar 06 11 43 60 65 of reserveren@thuisaandeamstel.nl

Trainingen en Coaching

tHUIS aan de AMSTEL biedt trainingen en coaching sessies aan voor bedrijven en particulieren. Dat doen we via een tweetal ervaren trainers.

Als u geïnteresseerd bent in één van onderstaande trainingen of meer informatie wilt neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee om van uw heisessie of trainingsdag een geslaagde bijeenkomst te maken.

Saskia 2.jpg
IMG-20151002-WA0001.jpg

Anna Heinrichs
Als kind had ik al een sterke behoefte om mensen bij te staan en vervolgens alles te willen oplossen. Diepzeeduiken zou je het kunnen noemen. Vanuit mijn eigen processen ontstond een groot verlangen naar eenvoud en verheldering. In het heden ben ik op zoek naar verbinding en spiegel de kracht die ik in ieder mens herken, naar zichzelf. Door de relatie met jezelf te verbeteren en jezelf te accepteren, kun je liefdevol in relatie zijn tot anderen.
“Verbeter de wereld en begin bij jezelf”

Anna is therapeut en coach en is opgeleid in de Jungiaanse psychologie. In 2009 startte ze haar praktijk "Symbolische psychologie".

Saskia Beugel
Saskia heeft een scherpe intuïtie en biedt vertrouwen, veiligheid en inspiratie. Ze kan een groep in korte tijd transformeren tot een hecht team waarin openheid, balans en verbinding belangrijke pijlers zijn. Ze schakelt snel en combineert kracht en sensitiviteit.

Saskia is mindfulness-trainer (MBSR), yogadocent (Asthanga, Hatha), executive coach en oprichter van Rishis® en werkte 10 jaar in het bedrijfsleven (VNU, Randstad en Sanoma Media) als Product Manager, Marketing Manager
 


Mindfulness Trainingen door Saskia Beugel

De mindfulness trainingen zijn aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van grote bedrijven en organisaties, maar Saskia coacht ook mensen individueel. Zij kent, vanwege haar achtergrond, het krachtenveld waarbinnen gefunctioneerd moet worden en speelt daar op in.  

Meer informatie op www.rishisbusiness.nl

 

Training Mindfulness

Doel: De dag ontspannen beginnen of eindigen met meer creativiteit en een open communicatie.

Voor wie: Iedereen die wil kennismaken met mindfulness.

Inhoud: Mindfulness & Inspiration - inleiding, toelichting en voordelen van mindfulness en verschillende meditatie-oefeningen in de praktijk in teamverband.

Tijdsduur: 1 of 2 uur.

Prijs: € 350,- ex btw per uur ongeacht het aantal deelnemers (maximaal 15)

 

Wist u dat u subsidie kunt aanvragen voor mindfulness trainingen bij het Ministerie van SZW? via deze link vindt u informatie hoe u dit kunt doen en wat de voorwaarden zijn. Let op, aanvragen is mogelijk tot 13 november 2015!


Coaching en Workshops door Anna Heinrichs

tHUIS aan de AMSTEL biedt in samenwerking met Anna Heinrichs een drietal workshops aan voor bedrijven en prive gezelschappen. De workshops kunnen worden gevolgd in het Nederlands, Engels en Frans. Meer informatie over Anna en haar werkwijze op www.annaheinrichs.nl.

 

Workshop Bewustwording

Doel: Voorop staat het gebruiken van de zintuigen en het zoveel mogelijk loslaten van het denken. Onder het denken ligt een laag van zuiver, niet-oordelend bewustzijn. Zodra je dat bewustzijn ontdekt, gaat je hart open en kun je moeiteloos geven en ontvangen. Uit je gewoontes stappen en ontdekken waar jouw passie en kracht zich bevinden.

Inhoud: De focus is teamwork, inspiratie, plezier en reflectie. 
Uit je comfort zone in het kwetsbare. Letterlijk: je gaat in je kwetsbare modus. Houd simpelweg op met oordelen en kijk naar je interpretaties, jouw beelden van de werkelijkheid.
Leer creatiever met situaties om te gaan.
Inspiratie door o.a.  Eckhart Tolle, Thich NhatHanh, Marianne Williamson, Paul Ferrini en de vier inzichten van Don Miguel Ruiz.

Voor Wie: Voor bestuurders, werknemers, ondernemers, collega’s. Ieder die het contact met zichzelf en zijn medemensen in privé en werk wil intensiveren en verdiepen. Contact zodanig, dat het energie geeft en leidt tot verbinding.  

Tijdsduur: 1 dag (10.00 – 17.00 uur)

Prijs: v.a. € 95,-per persoon.

Minimaal 8, maximaal 12 personen

 

Inspirerende Schilderworkshop

Doel: Een feestelijke dag voor je gasten. Een mooi groot schilderij.

Inhoud: Geïnspireerd door een verhaal, gedicht, muziekstuk of beeld gaan we aan de slag met verf, pastels en een groot linnen doek. We gebruiken kunst als metafoor voor de werkelijkheid.

Voor wie: Verjaardagen, pensioneringen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes of mensen met een groep creatief bezig wil gaan.

Tijdsduur: Een dag van 10.30 tot 16.30 uur. 

Prijs: v.a. € 49,00 per persoon.

Minimaal 6, maximaal 15 personen.

 

Workshop De Ontembare Vrouw

Doel: Ruimte maken voor jouw verhaal en het verhaal van jouw relaties. Je relaties verdiepen en jezelf accepteren zoals je bent.

Inhoud: Er wordt gewerkt met onder andere mythen, imaginaties, dromen, muziek, meditatie, lichaamswerk, psychodrama en symbolen. Er wordt veel ruimte geboden voor zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling.

“Een gezonde vrouw heeft veel weg van een wolf: Zij is robuust, vol levenskracht, levenschenkend, zich bewust van haar territorium, inventief, loyaal, zwervend. Maar raakt een vrouw gescheiden van de wilde natuur, dan wordt haar persoonlijkheid schraal, zwak, schimmig en spookachtig. Als het leven van een vrouw wordt gekenmerkt door stagnatie en verveling, is het de hoogste tijd dat de wilde vrouw te voorschijn komt, dat de scheppende functie van de psyche de delta bevloeit.”
- Clarissa Pinkola Estés

Voor wie: Vrouwen die de behoefte hebben om (eventueel langere tijd) in een groep in contact te zijn met andere vrouwen. De ontmoeting aan te gaan, aanwezig te zijn in het eigen verhaal en ruimte te geven aan dat van de ander.

Tijdsduur: 1 dag (10.00 – 17.00 uur) 

Prijs: v.a. € 95,- per persoon.

Minimaal 6, maximaal 12 personen. 

 

 

 

Nieuwsbrief

 

Contact

tHUIS aan de AMSTEL
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam 

Algemeen@thuisaandeamstel.nl
020 354 7520

Reserveringen en verhuur:
06 1143 6065 of reserveren@thuisaandeamstel.nl

 

Openingstijden tot 24 december 2019
Maandag t/m donderdag 08.30 - 23.00 uur
Vrijdag    08.30 - 01.00 uur
Zaterdag 09.00 - 01.00 uur
Zondag   09.00 - 23.00 uur

Nieuwe openingstijden per 4 januari 2020.

Keuken open dagelijks tot 21.30 uur.
Reserveren voor café vanaf 6 personen 020 354 7520

Powered by Plint.cc & Noun- Amsterdam